Schnauzerpension

Wij zijn hobbymatige fokker van Schnauzers, maar hebben de ruimte en vergunning voor een professionele kennel. De extra ruimte gebruiken wij niet om meer te gaan fokken, maar om pensionmogelijkheid voor Schnauzers te bieden. Geen gewoon hondenpension dus, maar een echt Schnauzerpension. De kennels zijn betegeld en verwarmbaar en uw Schnauzer slaapt op een dekentje in een mand, u wenst in uw hotel toch ook een goed bed? Wij hebben een extra wasmachine om al deze dekentjes ook schoon te houden.

Van eigenaren van Schnauzers die hier al jaren vakantie vieren (de Schnauzers dus), vernemen wij onder andere dat hun hond al begint te kwispelen zodra deze merkt dat zij bij ons de straat in rijden. Hun Schnauzervakantie staat dan namelijk weer voor de deur. U met vakantie, uw Schnauzer ook. Dat is het gevoel dat wij uw Schnauzer proberen te geven. Bijvoorbeeld bij zeer warm weer maken we met ploegen Schnauzers ( die bij elkaar passen) een leuke wandeling naar de rivier De Dommel zodat ze lekker even samen kunnen spelen en afkoelen in de rivier. Succes gegarandeerd!

Heeft u naast een Schnauzer ook nog een hond van een ander ras die samen kan en wil leven met uw Schnauzer, is een ander ras ook welkom. Wij hebben een terrein van ruim 10.000 m2 waarop ook een 7-tal afgescheiden weides. Dus zowel honden die in groepen kunnen spelen, als Schnauzers die liever op zichzelf zijn, kunnen veel buiten spelen. Typisch voor een Schnauzer is dat zij in de zomer heel veel drinken, er wordt dus met grote frequentie voor vers drinkwater gezorgd.

Ook Schnauzers die bij andere pensions niet welkom meer zijn, kunnen bij ons logeren. Tot op heden is bij ons geen enkele Schnauzer onhandelbaar gebleken.

Onze gasten komen dan ook regelmatig ruim 200 km gereden om hier te mogen logeren. Logisch ook, zij komen tenslotte met hun Schnauzertaxi met het baasje als chauffeur.