Garantie

Onlangs opperde de Raad van Beheer dat een doel van het Fairfokplan onder andere zou moeten zijn dat elke fokker zijn of haar fokproducten voor 11 jaar zou moeten kunnen garanderen. Wij boden al een garantie van 10 jaar. Doordat wij al decennialang niet alleen fokken op schoonheid (vrijwel al onze fokdieren zijn kampioen), maar vooral ook op karakter en gezondheid, durven wij de door de Raad van Beheer gewenste garantie van 11 jaar ook te geven.

De garantie die wij bieden is als volgt: Wij garanderen voor al de door ons gefokte Schnauzers een levensverwachting van minstens 11 jaar. Wordt een door ons gefokte Schnauzer niet minimaal 11 jaar oud door een erfelijke afwijking, krijgt de betreffende eigenaar bij de aankoop van een volgende Schnauzer voor elk jaar dat de te vroeg overleden Schnauzer de leeftijd van 11 jaar niet heeft mogen bereiken, een korting van 10% op de dan geldende aankoopprijs.

Dus stel dat uw Schnauzer slechts 8 jaar zou zijn geworden, krijgt u bij de aankoop van een volgende Schnauzer 30% korting op de pupprijs.