Slide background

Te koop

Nog 3 lieve reutjes te koop!

21/11/2018: We hebben nog 3 reutjes te koop van nu 12 weken!

Geboren op 18 augustus 2018: 10 gezonde pups!

Moeder Icebreaker of Dutch Spirit en vader Vancouver von Blackmoore hebben samen gezorgd voor 3 teefjes en 7 reutjes. De teefjes zijn al besproken maar bent u geïnteresseerd in een leuk riesenschnauzer reutje kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen! Kijk onder het kopje ”Pups te koop” voor meer informatie!

 Onze pups zijn gefokt uit verantwoorde combinaties!

Een uitstekende moederhond en een bijpassende vaderhond vormen de basis van weer een potentieel kampioenennest. Zuiver een kampioen selecteren is hierbij niet voldoende. Met de wetenschap dat een perfecte Schnauzer niet bestaat is het eerst belangrijk om te weten welke verbeterpunten de moederhond heeft en dan de reu te selecteren die deze voor wat betreft de erfelijke eigenschappen het beste kan verbeteren. En dat geldt niet alleen voor de uiterlijke schoonheid, maar evenzo voor de gezondheid en het karakter.

 

Icebreaker of Dutch Spirit X Vancouver von Blackmoore

Onze zwarte Riesenschnauzerteef Icebreaker of Dutch Spirit (Nederlands Kampioen) is op 18-08-2018 bevallen van 10 prachtige riesenschnauzerpups, 2 teven en 8 reuen.

Vader van deze riesenschnauzer pups is kampioen Vancouver von Blackmoore, een prachtige reu met veel karakter, waar ook IPO mee getraind wordt.

Ice is een heel lieve teef, goede moeder voor haar pups en sociaal van karakter, maar ook zij heeft wel een sterk karakter. Nieuwe eigenaars van deze riesenpups moeten dus wel met een ”stevige” riesenschnauzer om kunnen gaan.

De riesenschnauzerpuppies liggen in huis, dus raken gewend aan de normale huishoudelijke activiteiten en geluiden, zoals stofzuiger e.d.

Wij doen ook karaktertestjes met de pups, zodat de juiste karakters bij de juiste nieuwe eigenaren terecht komen.

De teefjes waren voor de geboorte al besproken. Dus heeft u interesse in een reutje, neem dan even contact op zodat we kennis kunnen maken. Wij verkopen geen pups aan mensen die de hond in een kennel willen leggen als erfbewaker. Een Schnauzer is namelijk een echte gezinshond (kortstondig in een kennel of bench is natuurlijk geen probleem, zolang de Riesenschnauzer maar een gezinslid wordt).

Meer foto’s kunt u vinden op onze facebookpagina Schnauzerkennel of Dutch Spirit!

Ook met dit nestje hebben wij gedragstestjes gedaan, lees daarover meer onder de foto’s!

Gedragstestjes

Wij doen bij al onze riesenschnauzerpups een gedragstest om ervoor zorg te dragen dat onze riesenschnauzerpups bij de juiste eigenaar terecht komen.

Een verder geëvolueerde versie van de Cambell-test wordt hiervoor gebruikt.  Deze test is heel leuk om te doen en wij maken gebruik van een goede vriend van ons die totaal niet bekend is bij de pups nl leon. Leon voert deze testen heel snel achter elkaar uit in een vreemde ruimte en we kijken hoe de pups op deze testen reageren.

De testen bij onze riesenschnauzerpups bestaan uit de volgende elementen;

  1. Hoe sociaal zijn ze?
  2. Hoe energiek zijn ze?
  3. Hoe schokbestendig zijn ze?
  4. Zijn ze baasgericht?
  5. Zijn ze werkwillig?
  6. Zijn ze snel afgeleid?
  7. Kunnen ze zelfstandig dingen ondernemen?
  8. Kunnen ze probleem situaties oplossen?
  9. Is het een huishond of een werkhond?

En na deze testjes zijn wij beter in staat de juiste pup met de juiste mensen te matchen!

Een Schnauzer die bij uw gezin past

Bekijk hieronder de prachtige foto's van Dwergschnauzers en Riesenschauzers.
Dries
Jill of Dutch Spirit
Nog 3 lieve reutjes te koop!